Van wijk edrizzi afzuigwand nafilters

Professioneel spuitwerk op hoog ambachtelijk niveau.
Van Wijk in Moerkapelle is een bedrijf dat gespecialiseerd is in professioneel spuitwerk en jachtafwerking op hoog ambachtelijk niveau. Zij spuiten interieurs, meubels en interieurs van jachten voor o.a. aannemers, ontwerpers, ontwikkelaars, meubelfabrikanten, woninginrichters, jachtwerven, jachtinterieurbouwers én particulieren. Van Wijk onderscheidt zich doormiddel van veelzijdig vakmanschap en een hoge kwaliteitsstandaard. Van Wijk is gespecialiseerd in elk soort spuitwerk m.b.t. meubels, betimmeringen en luxe interieurs van jachten. Zij hebben de beschikking over een ruime capaciteit, hal, hoogglans cabine met edrizzi® afzuigwand, droogkamer en separate schuurderij.

“Onze ervaring met edrizzi® afzuigwand is meer dan goed. De afzuiging werkt prima en is zeker van nut voor behoud van de cabine. Er zijn veel minder filterwisselingen nodig door de langere levensduur van de edrizzi® filters. Daarnaast gaan de overige filter materialen, zoals nafilters langer mee omdat deze minder snel vervuilen. Dit was voordat we het edrizzi® systeem gebruikte zeker niet het geval was.”

Van Wijk gebruikt al jaren het edrizzi® systeem in hun spuiterij. Hieronder ziet u beeldmateriaal van een omgebouwde spuitwand naar het edrizzi® systeem. Klik op het bedrijfslogo om meer te weten te komen over Van Wijk.

  • DSCF5184
  • DSCF5195 (Medium)
  • DSCF5196

Deel dit project